محدودیت خرید سیم کارت برای هر شخص حقیقی

تقریبا حدود 28 سال از از اولین فراخوان ثبت نام "شبکه تلفن متحرک جیبی" در روزنامه ها می گذرد و آنچه که امروزه ما شاهد آن هستیم در آن مقطع زمانی بسیار دور از ذهن و دشوار بود. تاثیر تلفن همراه و فناوری های مربوط به آن در شیوه و رفتار زندگی افراد، آنقدر چشم گیر و فراوان است که کمتر کسی را می توان یافت که امروزه از سیم کارت استفاده نکند.

در حال حاضر تلفن های همراه جزء پیشرفته ترین ابزارهای مورد استفاده در زندگی افراد می باشد. با توجه به رابطه بسیار ظریف و تنگاتنگی که بین گوشی های هوشمند و سیم کارت ها وجود دارد، اهمیت سیم کارت ها نیز هیچ وقت کمتر از گوشی های همراه نبوده است. به همین خاطر ورود اولین سیم کارت ها به بازار و در اختیار داشتن آن، مانند به همراه داشتن تلفن همراه از نشانه های تمول به شمار می رفت.

اولین سیم کارت های واگذاری شده در کشور، مربوط به اپراتور همراه اول می باشد که در حال حاضر به عنوان بزرگترین اپراتور در داخل کشور مشغول به فعالیت است. در سال 85 اپراتور ایرانسل به عنوان دومین اپراتور، وارد میدان رقابت شد که به زودی توانست با ارائه سیم کارت های ارزان تر در زمان کوتاهتر، کاربرانی وفادار برای خود دست و پا کند. رایتل نیز سومین اپراتور فعال در کشور می باشد.

فعالیت اپراتورها و دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطی زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بوده و آنها موظف به تبعیت از قوانین ابلاغی این سازمان می باشند.

 درست است بر اساس قانون، هر شخص بالای 18 سال که تابعیت جمهوری اسلامی را داشته باشد، می تواند نسبت به خرید و ثبت سیم کارت در کشور اقدام نماید؛ ولی در خصوص تعداد سیم کارت های قابل خریداری برای هر فرد حقیقی محدودیت هایی وجود دارد. بر اساس مصوبه کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هر شخص حقیقی می تواند حداکثر 10 سیم کارت را با کد ملی خود ثبت نماید. البته اشخاص حقوقی مانند نمایندگان رسمی شرکت ها، برای ثبت سیم کارت به نام شرکت هیچ محدودیتی نخواهند داشت.

اتباع غیر ایرانی نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر مانند گذرنامه، کارت اقامت، کارت هویت، کارت سبز و یا کارت پناهندگی به طور همزمان سه سیم کارت فعال از مجموع تمامی اپراتورهای تلفن همراه به نام خود ثبت کنند.

از آن جا که ثبت کننده سیم کارت قانونا مالک آن بوده و مسئولیت حفظ و نگهداری سیم کارت بر اساس قانون فقط با مالک است، مالکان دقت نمایند که در صورت بروز هرگونه سهل انگاری، ممکن است دچار صدمات جبران ناپذیری گردند.به همین خاطر نهادهای نظارتی همواره به مشترکان هشدار می دهند که سیم کارت های خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند،چرا که در صورت استفاده غیر قانونی و وقوع جرم، تنها مالک سیم کارت مسئول خواهد بود.

منبع: وبلاگ رندباز

بردگیم تش کالا

در زمانی که جادو و جادوگری بسیار معنا پیدا میکند و خیلی ها از جادوی سیاه استفاده میکنند که تاقدرت هایی را بدست آورند تا بتوانند به هر که می خواهند فرمانروایی کنند و بتوانند که  مردم را در اختیار خود داشته باشند. در این میان ممکن است هر از گاهی دو جادوگر با هم برخورد کنند که خطرناک می شود.

هر جادوگر بر اساس علمی که داره میتونه موجودات خوفناک تر و قوی تری رو ظاهر کنه.

اما حالا بزرگ ترین جادوگر های تاریخ دور هم جمع شدن تا قدرت خودشون رو به اثبات برسونن، اما برای این کار باید بقیه جادوگر ها رو از بین ببرن و خودشون رو به عنوان بهترین جادوگر زمانه به تاریخ معرفی کنن. این داستان بازی فکری تش کلاره…

بازی تش کالار : آوردگاه اسطوره ها (Tash-Kalar: Arena of Legends)

برد گیم  تش کالا مثل رینگ بوکس میمونه ولی بوکسور های این بازی جادوگر هایی با توانایی های خارق العاده ان.

شما و هم بازی هاتون نقش همین جادوگر های اعجوبه رو دارید که با اجرای الگو هایی خاص ارواحی رو ظاهر میکنید تا بینی حریف رو به خاک بمالید. حواستون باشه که حریفتون هم توانایی های خاصی داره و میتونه موجودات عجیبی رو براتون احضار کنه.

پس سعی کنید برنامه های حریف تون رو هم پیش بینی کنید.

هر کارت توی این بازی شامل یک الگو میشه، که با اجرای اون الگو ها توی زمین بازی میتونید هیولای کارت رو وارد نبرد کنید و از قدرت هاش استفاده کنید. این بوردگیم قدرت استراتژیک شما رو به چالش میکشه، باید بدونید چه زمانی چه برنامه ای رو اجرا کنید تا قبل از اینکه جادوگر رو به رویی به شما حمله کنه، انتخاب درستی داشته باشید. تا حالا کارتون دیجیمون رو دیدید؟

پس تاش کالار رو بازی کنید :))))

این بازی رومیزی برای 2 تا 4 نفر طراحی شده و حدود یک ساعت شما رو به دنیای جادو میبره.

برای استفاده از این بوردگیم باید بالای 13 سال سن داشته باشید.

منبع: وبلاگ چت رنگ

پنج پیانیست تاثیر گذار در دنیای موسیقی

هنر و موسیقی دو کلمه ایی که هیچ وقت از هم جدا نمیشوند . موسیقی هایی که از گذشتگان ما به جا مانده بسیار عالی و زیبا بودند . موسیقی دانانی که ساز  اصلی هایشان پیانو بوده و توانسته اند که با این ساز جادوهایی بنویسند که آدم را مجذوب خود کند.

در اینجا ما اول 5 تن از پیانیست های مشهور را معرفی می کنیم، سپس لیستی از پیانیستهایی که تا سال 2020 در قید حیات بوده اند را ارائه می دهیم.

لازم به یادآوری نیست که این مقاله فقط تعدادی از برترین نوازندگان پیانو را معرفی می کند.

 

ولفگانگ آمادئوس موتزارت (1756-1791، اتریش)

موتزارت یکی از اولین استادان بزرگ پیانو و البته یکی از مشهورترین نوازندگان پیانو تاریخ محسوب می شود. او از کودکی به دلیل استعداد موسیقی و توانایی آهنگسازی اش شناخته شد.

موتزارت به عنوان یک مترجم شروع به کار کرد، اما به زودی، به خاطر گوش موسیقی فوق العاده اش مشهور شد و به یکی از بزرگترین پیانیست های تمام دوران تبدیل شد.

موتزارت به عنوان نویسنده آهنگ نیز بسیار مولد بود. او از سونات ها، سمفونی ها تا کنسرت ها و اپراها آهنگسازی می کرد. او در کلاسیسیسم برجسته بود و یکی از تأثیرگذارترین موسیقیدانان نه فقط در زمان خود، بلکه در طول تاریخ بود.

 

لودویگ ون بتهوون (1770-1827، آلمان)

بتهوون علاوه بر اینکه یکی از مشهورترین آهنگسازان عصر خود بود، بخاطر پدرش که بسیار سخت گیر بود شروع به نواختن پیانو کرد. او اولین کنسرت خود را در کودکی اجرا کرد. بتهوون مبتکر و با استعداد و در عین حال بسیار سخت کوش بود.

در بزرگسالی، او مجبور بود با ناشنوایی مبارزه کند، و حتی این مشکل هم، او را از آهنگسازی برخی از مهمترین قطعاتش در ده سال آخر عمر باز نداشت.

بتهون جمله مشهوری دارد که: "موسیقی راحت تر از کلمات به سراغ من می آید."

او به عنوان یکی از بهترین پیانیست های تمام دوران ها، یکی از مشهورترین آهنگسازان پیانو و یکی آهنگسازان ارکستر در تاریخ محسوب می شود.

گفته می شود Hammerklavier (شماره 29 در B Flat major ) سخت ترین سونات بتهوون بود، تا زمانی که فرانتس لیست در سال 1836 آن را به طور عمومی اجرا نکرده بود، تقریباً غیرقابل اجرا تلقی می شد. متأسفانه، هیچ ویدئویی از اجرای فرانتس لیست وجود ندارد.

 

بتهوون

 

فرانتس شوبرت (1797-1828، اتریش)

شوبرت، نوازنده بزرگ پیانو، به عنوان یکی از آخرین آهنگسازان بزرگ کلاسیک و یکی از پیشگامان رمانتیسیسم شناخته می شود. به گفته هولزر، معلم پیانوی شوبرت، او هیچ آموزش واقعی به شوبرت نداد، زیرا او قبلاً از هر چیزی که سعی می کرد معلمش به او بیاموزد، اطلاع داشت و هولزر او را با "حیرت و سکوت" می نگریست.

با وجود اینکه وی به عنوان یک ویولونیست، نوازنده ارگ و خواننده نیز شناخته شده بود، پیانو منابع متعدد بیشتری برای آهنگسازی به او می داد.

 

فلیکس مندلسون (1809-1847، آلمان)

او یک کودک اعجوبه، یک نوازنده پیانو و ملقب به "موتزارت قرن نوزدهم" بود.

وقتی 9 ساله شد، اولین اجرای خود را روی صحنه انجام داد. و در 10 سالگی آهنگسازی را آغاز کرد و به یکی از مهمترین آهنگسازان رمانتیسیسم تبدیل شد.

به همین دلیل است که او چنین آثار گسترده ای را به عنوان میراث پشت سر گذاشت و یکی از پدران رمانتیسم محسوب می شود. می توان گفت او یکی از بهترین پیانیست های آلمانی در تمام دوران است.

 

فردریک شوپن (1810-1849، لهستان)

شوپن با آثار خود پیانو را با موسیقی عاشقانه در هم پیچید. می توانیم شوپن را لطیف، دقیق، با تکنیک بی نقص و هارمونی منحصر به فرد توصیف کنیم. او برای تعداد زیادی از پیروان، پیانیست ها و علاقه مندان به موسیقی به عنوان بهترین پیانیست معرفی شده است.

او در شش سالگی به دلیل شیوه اجرای پیانو و ترکیبات فوق العاده و پیچیده اش جامعه را متعجب کرد. شوپن در سال 1849 درگذشت و پیکرش در گورستان Père Lachaise در پاریس به خاک سپرده شد.

قطعه Nocturne Op.9 No.2 in E flat major شوپن یکی از محبوب ترین ساخته های او بود و می توان آن را به عنوان یکی از بزرگترین قطعات پیانو تا به امروز مورد بحث قرار داد. این قطعه بسیار محبوب است و پیدا کردن کسی که علاقه ای به پیانو کلاسیک داشته باشد و نام این قطعه حیران کننده را نشنیده باشد، دشوار است.

بله! ما هم دوست داشتیم نام راخمانینف، آرخریچ، برامس و... را نیز در این لیست داشته باشیم ولی امیدواریم در آینده بتوانیم مقاله کاملتری درباره پیانیست های بزرگ دنیا داشته باشیم و در آنها حق مطلب را ادا کنیم.  

شوپن

 

پیانیستهای معاصر:

همانطور که قبلاً گفته شد، در ادامه نام تعدادی از پیانیست های بزرگ دنیا را ارائه می کنیم که تا سال 2020 در قید حیات بوده اند:

Louis Lortie

Tigran Hamasyan

Yuja Wang

Brad Mehldau

Marc-André Hamelin

Ethan Iverson

Hélène Grimaud

Lang Lang

Dimitris Sgouros

Ian Pace

Cory Henry

Daniil Trifonov

Evgeny Kissin

Fazil Say

Grigory Sokolov

Herbie Hancock

Ivan Bessonov

Ivo Pogorelić

Jon Batiste

Khatia Buniatishvili

Lydian Nadhaswaram

Martha Argerich

Maurizio Pollini

Mikhail Pletnev

Nikolai Lugansky

Nobuyuki Tsujii

Robert Glasper

Stevie Wonder

Valentina Lisitsa

Vladimir Ashkenazy

شما چه کسانی را می شناسید که در راه ارتقای نواختن و یا آموزش پیانو تلاش کرده اند؟ آیا نام آنها در لیست ما ذکر شده بود؟

منبع: وبلاگ ماژورین

 


فعال شدن اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید

در سال تحصیلی جدید، وزارت ارتباطات در جهت دسترسی آسان دانش آموزان به انواع خدمات و محتواهای آموزشی، سامانه شاد را رایگان اعلام نموده است. در همین راستا این وزارت خانه تلاش کرده تا با تخصیص اینترنت رایگان به دانشجویان، طلاب، معلمان و اساتید دانشگاهی، پاسخگوی نیازهای مختلف سیستم آموزشی کشور باشد.

پاندمی کرونا و ادامه روند برگزاری کلاس های مجازی در کلیه مقاطع تحصیلی، اپراتورها را بر آن داشت تا در راستای سیاست های ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح ها و بسته های اینترنتی مناسب را به کاربران خود ارائه کنند. به همین منظور، کلیه دانشجویان، طلاب، معلمان و اساتید میتوانستند حداکثر تا تاریخ هفتم مهرماه 1400 با مراجعه به سامانه ictgifs.ir نسبت به ثبت نام برای دریافت اینترنت رایگان اقدام نمایند.

با توجه به پایان یافتن زمان ثبت نام، از امروز اپراتورها بسته اینترنت هدیه متقاضیانی که در روزهای ابتدایی طرح، نسبت به ثبت نام خود اقدام نموده اند، فعال کرده و فعال سازی بسته هدیه سایر متقاضیان نیز در چند روز آینده انجام خواهد گرفت.

البته از سوی اپراتورها، تمهیداتی در خصوص ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاهها و متقاضیانی که بنا به هر دلیلی (مثلا کامل نبودن اطلاعات) ثبت نام خود را تکمیل ننموده اند، در نظر گرفته شده و امکان ثبت اعتراض برای کلیه افرادی که کد ملی آنها در سامانه وجود ندارد، پیش بینی شده است.

بسته اینترنت هدیه پس از طی مراحل فنی به زودی برای کلیه افرادی که توانسته اند با موفقیت ثبت نام کنند، فعال خواهد شد. متقاضیانی که درخواست اعتراض خود را در سیستم ثبت نموده اند نیز؛ بسته اینترنت هدیه خود را پس از اخذ تایید نهادهای متولی و طی مراحل فنی مرتبط، دریافت خواهند کرد.

اپراتور همراه اول اعلام کرده است که بسته هدیه اینترنت ویژه دانشجویان و طلاب مطابق با لیست ارسالی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعال شده است. بسته هدیه اینترنت همراه اول که شامل 60 گیگابایت اینترنت ویژه اساتید حوزه و دانشگاه، 40 گیگابایت اینترنت ویژه معلمان و 30 گیگابایت اینترنت ویژه دانشجویان و طلاب می باشد، به متقاضیانی تعلق می گیرد که در سامانه ictgifs.ir ثبت نام کرده اند.

اپراتور ایرانسل نیز بسته اینترنت هدیه را مطابق فهرست دریافتی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای کاربران خود فعال نموده است. مهلت استفاده از بسته هدیه اینترنت ایرانسل، شش ماه می باشد.

اپراتور شاتل موبایل هم اعلام کرد: هنوز لیست شماره ها از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شاتل موبایل اعلام نشده است و به محض دریافت این فهرست، بسته اینترنت هدیه شش ماهه این شرکت به سیم کارت شاتل موبایل کلیه دانشجویان، معلمان و اساتید گرانقدر به صورت خودکار تخصیص می یابد.

بسته هدیه این شرکت شامل 60 گیگابایت اینترنت ویژه اساتید دانشگاه ها، 40 گیگابایت اینترنت برای معلمان و 30 گیگابایت اینترنت برای دانشجویان می باشد که به کلیه اساتید، معلمان و دانشجویان مشترک سیم کارت شاتل تعلق می گیرد.

کاربران توجه داشته باشند که در هنگام فعال شدن بسته، این موضوع از طریق پیامک به اطلاع افراد خواهد رسید.

 

منبع :وبلاگ رندباز

عرضه یا عدم عرضه هواوی میت 50

تحریم های آمریکا علیه شرکت هواوی ، قطعا این برند چینی را با چالش های زیادی روبرو کرده است که عدم معرفی گوشی هوشمند میت 50 در زمان مقرر، می تواند به تنهایی بیانگر مشکلاتی باشد که این شرکت بعد از اعمال تحریم های آمریکا با آنها دست و پنجه نرم می کند. با توجه به این که از زمان عرضه اولین مدل سری میت، در سال 2013 هر ساله نسل جدید این سری، حوالی ماه سپتامبر معرفی و روانه بازار می شود، عدم عرضه مدل جدید، شایعات زیادی را پیرامون آماده سازی این پرچمدار رقم زده است.

بر اساس گزارشات منتشر شده، قرار بود که شرکت هواوی مدل جدید میت را تا پایان سال جاری به بازار عرضه کند که ظاهرا مشکلات مربوط به تامین قطعات، این امر را به تعویق انداخته است. اخیرا شایعاتی مبنی بر لغو تولید سری میت 50 شنیده می شد که کارشناسان این شرکت آن را رد کرده و زمان رونمایی از این مدل را اوایل سال 2022 میلادی معرفی کردند. هرچند که برخی گزارشات حاکی از عرضه این مدل تا پایان سه ماهه دوم سال 2022 می باشد، ولی قطعا عرضه سری میت 50 لغو نشده است.

با توجه به شایعات شنیده شده پیرامون جزئیات اصلی گوشی میت 50، درست است که عدم عرضه این مدل تا این لحظه نتوانسته انتظارات علاقمندان به این برند را برآورده کند؛ ولی جزئیات مشخصات میت 50 نشان می دهد که شرکت هواوی در تلاش است تا در عرضه پرچمدار آینده اش سنگ تمام بگذارد.

این گوشی هوشمند که با سیستم عامل اختصاصی این شرکت یعنی هارمونی به بازار عرضه می شود؛ به نظر می رسد که از ارتباط ماهواره ای پشتیبانی می کند. خبری که اگر صحت داشته باشد، نشان می دهد خانواده آیفون 13  تنها گوشی های هوشمندی نخواهند بود که از این قابلیت پشتیبانی می کنند و شرکت هواوی با انتخاب سیستم ماهواره ای Beidou به کاربران خود این اجازه را می دهد تا در شرایطی که آنتن دهی وجود ندارد، از طریق ارتباط ماهواره ای پیام کوتاه ارسال کنند.

با توجه به تحریم های آمریکا در خصوص عدم دسترسی این شرکت به چیپست های پیشرفته، هواوی در این مدل از چیپ اسنپدراگون 898 با عملکرد پردازشی بالا استفاده کرده است که نشان از پشت سر گذاشتن بسیاری از موانع و مشکلات توسط کارشناسان این شرکت خواهد بود.

گوشی هوشمند هواوی میت 50 مانند سری آیفون 13 پرو مجهز به صفحه نمایش LTPO می باشد که از نرخ نوسازی تطبیقی و 120 هرتزی پشتیبانی می کند.

به نظر می رسد چینی ها با وجود تمام محدودیت ها، دست به نوآوری های زیادی زده اند و کاربران باید خود را آماده سورپرایزهای بیشتری کنند. با توجه به تعویق زمان رونمایی مدل میت 50 ، انتظار می رود این گوشی هوشمند با قابلیت های منحصر به فردی به کاربران معرفی شود.

منبع: وبلاگ رندباز