دلایلی که ایتالیایی ها عاشق پیتزا مارگاریتا هستند!

پیتزا مارگاریتا به عنوان یک پیتزای معروف و پرطرفدار یک رسپی بسیار ساده دارد که همین سادگی و راحتی، آن را به یکی از هیجان انگیزترین پیتزاهای ایتالیایی تبدیل کرده است. این پیتزای لذیذ و فوق العاده که برای نخستین بار با سه رنگ پرچم کشور ایتالیا و برای ملکه ایتالیا تهیه شده در حال حاضر در جهان به عنوان یک پیتزای معروف و شناخته شده با دستورالعمل های متفاوتی تهیه می شود.

مارگاریتا یک پیتزای بسیار خوشمزه است که با گوجه تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی مناطق به آن پیتزای گوجه فرنگی هم می گویند. این پیتزای کلاسیک ساده، در دنیا طرفداران پر و پا قرصی دارد که آن را با هیچ پیتزای دیگری عوض نمی کنند.

پیتزا مارگاریتا به عنوان اولین پیتزایی که به شکل امروزی آن پخته می شود، تاریخچه بسیار جالب و منحصر بفردی دارد که دانستن آن خالی از لطف نمی باشد.

تاریخچه پیتزا مارگاریتا:

در زمان های دور، در منطقه فقیر نشین ایتالیا، نان گردی پخته می شد که روی آن را با روغن و مواد پر می کردند. کم کم آوازه این نان خوشمزه در کل کشور ایتالیا می پیچد و ملکه را وسوسه می کند تا برای خوردن این نان فوق العاده به آن منطقه برود. نانوا که متوجه حضور ملکه می شود، به افتخار حضور ملکه، مواد روی نان را به رنگ پرچم ایتالیا انتخاب می کند و با استفاده از سه ماده گوجه، پنیر و ریحان، نان را به رنگ سبز و سفید و قرمز در می آورد.

از آنجا که نام این ملکه مارگاریتا بود، به افتخار ایشان نام این نان مخصوص که به نوعی اولین پیتزای ایتالیایی محسوب می شد، پیتزا مارگاریتا نامیده شد.

البته این پیتزای سه رنگ، از ویژگی های خاص دیگری برخوردار می باشد که آن را به یکی از محبوب ترین پیتزاهای دنیا تبدیل نموده است. ویژگی هایی مانند:

 ·   رسپی ساده

این پیتزای خوشمزه تنها از چهار ماده اولیه تشکیل می شود که در کمال تعجب، در کنار هم طعمی بی نظیر و لذیذ را می سازند. مواد لازم پیتزای مارگاریتا گوجه فرنگی، ریحان، سیر و پنیر پیتزاست که با استفاده از ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه و آویشن یک ترکیب فوق العاده خوشمزه را به وجود می آورد.

 

·   ظاهری هیجان انگیز

در تهیه این پیتزا، گوجه فرنگی نقش بسیار مهمی هم در طعم و هم در ظاهر پیتزا ایفا می کند. بنابراین لازم است حتما از گوجه فرنگی های یکدست با سایز نسبتا کوچک استفاده کنید تا در پایان ظاهری شکیل و زیبا داشته باشیم. استفاده از ریحان تازه بر روی پیتزا، در کنار رنگ قرمز گوجه فرنگی و رنگ سفید پنیر موزارلا می تواند ترکیب رنگ بی نظیر و فوق العاده ای بسازد که اشتهای هر بیننده ای را تحریک می کند.

 ·   پیتزای سالم

با توجه به این که در این پیتزا مانند پیتزا های دیگر از گوشت، مرغ و فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس استفاده نمی شود، این پیتزا نسبت به پیتزاهای دیگر سالم تر می باشد. البته اگر در تهیه این پیتزا از مواد اولیه ارگانیک و تازه استفاده شود، سلامتی آن حتما تضمین می گردد.

 ·   خمیر نازک و منحصر بفرد

 مهم ترین نکته در تهیه پیتزا مارگاریتا، خمیر پیتزا می باشد که لازم است حتما از خمیر نازک استفاده کنیم که روی آن را با موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان تازه پر کنید. خمیر این پیتزا به تنهایی یکی از دلایل جذابیت و طعم لذیذ این پیتزا می باشد.

·   طعم فوق العاده

درست است که پیتزا مارگاریتا به نوعی پیتزای سبزیجات محسوب می شود که طبیعتا نباید باب میل خیلی از افراد باشد، ولی نتیجه کاملا برعکس بوده و این پیتزای ساده با ترکیب گوجه فرنگی و پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. عطر ریحان هم به عنوان کامل کننده این ترکیب، طعم این پیتزا را به قدری منحصر بفرد خواهد کرد که شما را نیز به جمع طرفداران پروپا قرصش اضافه خواهد کرد.

 ·   پیتزای اقتصادی

با توجه به این که برای تهیه پیتزا مارگاریتا از گوشت و فراورده های گوشتی استفاده نمی شود، این پیتزا معمولا از یک قیمت مناسب و اقتصادی برخوردار است که بهترین گزینه برای افرادی به شمار می آید که به دنبال یک پیتزای ارزان اما خوشمزه و سالم می گردند.

 ·   آماده سازی سریع

پیتزا مارگاریتا به عنوان یک پیتزای آسان که از مواد اولیه کم و غیر گوشتی تهیه می شود، در مدت زمان بسیار کمی آماده می شود. برای آماده سازی مواد اولیه و مخلوط کردن پودر گوجه فرنگی با سیر رنده شده و ریحان حداکثر 10 دقیقه وقت لازم است. برای پختن پیتزا در فر هم معمولا 15 دقیقه کافی می باشد. هر چند که در بعضی از رسپی ها، پیتزا را دو بار در فر قرار می دهند و پنیر پیتزا را در بار دوم به آن اضافه می کنند. در این صورت، باز هم این پیتزا در ردیف پیتزاهای بسیار سریع و آسان قرار می گیرد.

در هر صورت اگر دوست گیاهخوار دارید و نگران پختن غذا هستید، پیتزا مارگاریتا می تواند یک انتخاب هوشمندانه باشد که نه تنها خیلی سریع و راحت آماده می شود بلکه حتما باب طبع همه دوستانتان خواهد بود. فقط پیشنهاد می کنم حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید و دقت کنید که خمیر این پیتزا نازک باشد. علاوه بر این حواستان باشد مواد آماده شده را به صورت داغ روی خمیر نریزید و بعد از آماده کردن مواد، کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند.

بعد از پختن پیتزا نیز، حتما آن را در ظرف مناسب بر روی کاغذ سینگل پیتزا با کیفیت سرو کنید تا با جذب روغن و جریان هوا مانع از خمیر شدن و وارفتگی پیتزا شود.

منبع:وبلاگ بایدا


حقیقت های جالب درمورد استارباکس که احتمالا نمی دانید

استارباکس احتمالا مشهورترین برند قهوه دنیاست. بیش از سی هزار نمایندگی در دنیا، مشغول عرضه محصولات استارباکس هستند و افراد زیادی به نوشیدن قهوه‌های این برند علاقه یا حتی اعتیاد دارند! لیوان‌های استارباکس، با شکل و شمایل خاص خود توانسته این برند را از سایر برندهای قهوه متمایز کند. لیوان استارباکس، محبوبیت بسیار زیادی دارد و در سایز‌های مختلف به فروش می‌رسد. حتی بسیاری از فروشندگان قهوه سعی می‌کنند با ایده گرفتن از لیوان استارباکس، قهوه خود را در لیوان‌هایی که کاغذ استروک آن‌ها طرحی شبیه لوگوی استارباکس دارد، سرو کنند. در این مطلب قصد داریم حقایق جالبی را درباره استارباکس بگوییم که احتمالا آن‌ها را جایی نشنیده‌اید.

۱۰ حقیقت جالب درباره استارباکس

 

دانستن این حقایق درباره بزرگترین کافی‌شاپ زنجیره‌ای دنیا، خالی از لطف نیست.    

۱. استارباکس کارش را با فروش دانه قهوه آغاز کرد.

استارباکس توسط سه شخص برای فروش دانه‌های قهوه و تجهیزات مرتبط به این محصول تأسیس شد. این سه شخص یک نویسنده به نام گوردون بوکر، یک معلم تاریخ به نام زو سیگل و یک معلم زبان انگلیسی به نام جری بالدوین بودند. بعدها این سه نفر مغازه خود را به شخصی به نام هاوارد شولتز فروختند که مغازه فروش دانه قهوه را به یک کافی شاپ تبدیل و نوشیدنی‌هایی با پایه اسپرسو را در آن عرضه کرد.

 

۲. قهوه، تنها محصولی نیست که استارباکس عرضه می‌کند.

استارباکس در کافی‌شاپ‌های خود علاوه بر قهوه، محصولات متنوع دیگری را نیز عرضه می‌کند. منوی کافی‌شاپ‌های استارباکس شامل محصولات زیر است:

  •   انواع مختلف قهوه،‌ اسپرسو،‌ کاپوچینو، لاته، موکا و…

  •   انواع مختلف چای سیاه و سبز

  •   انواع آبمیوه در طعم‌های مختلف

  •   انواع مختلف شکلات داغ

علاوه بر نوشیدنی، می‌توانید در کافی‌شاپ‌های استارباکس از غذاهای متنوعی نیز بهره‌مند شوید،‌از جمله:

  •   انواع مختلف نان و کروسان

  •   میوه

  •   آجیل

  •   گوشت گاو و بوقلمون

  •   کره بادام زمینی

  •   شیرینی‌، کوکی، بیسکویت، کیک و آبنبات

  •   ساندویچ‌های مختلف برای صبحانه یا ناهار

 

۳. با خرید دانه قهوه از استارباکس، هیچ گونه نگرانی بابت آسیاب کردن آن‌ها نخواهید داشت.

بسیاری از افراد به خرید دانه قهوه و دم کردن آن توسط خودشان علاقه دارند. اما نداشتن دستگاهی برای آسیاب کردن دانه قهوه باعث می‌شود که از خرید این دانه‌ها منصرف شوند. با خرید دانه قهوه از استارباکس در صورت تمایل شما، در همان قهوه فروشی دانه‌های قهوه را آسیاب می‌کنند و به شما تحویل می‌دهند.

 

۴. مشتریان وفادار استارباکس، ماهی ۱۶ بار به کافی‌شاپ‌های استارباکس سر می‌زنند!

بیشتر مردم به صورت هفتگی یا برای یک قرار ملاقات خاص به استارباکس مراجعه می‌کنند، اما وفادارترین مشتریان استارباکس، به طور متوسط ماهی ۱۶ بار به کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای این برند مراجعه می‌کنند.

 

۵. می‌توانید یک نوشیدنی را که در منو وجود ندارد سفارش دهید!

مشتریان استارباکس می‌توانند نوشیدنی مورد نظر خود را به باریستا سفارش دهند و او نیز در صورت وجود مواد اولیه، نوشیدنی مورد نظر مشتری را برای او تهیه خواهد کرد. حتی می‌توانید موردی را که قبلاً در منو بوده و الان حذف شده را در صورتی که هوس کرده‌اید، سفارش دهید!

 

۶. لیوان های استارباکس چندان با طبیعت سازگار نیستند!

لیوان‌های یکبار مصرف استارباکس آنطور که باید و شاید با طبیعت سازگار نیستند و به سرعت تجزیه نمی‌شوند. همچنین امکان بازیافت تمامی موادی که در کاغذ استروک لیوان‌های یک بار مصرف استارباکس به کار رفته است وجود ندارد. برای رفع این مشکل، استارباکس به فروش لیوان و نی‌های چند بار مصرف روی‌ آورده است!

 

۷. مشتری می‌تواند لیوان خودش را برای نوشیدن قهوه بیاورد!

مشتریان می‌توانند برای محافظت از محیط زیست و جلوگیری از تولید زباله‌، لیوان‌های چند بار مصرف خود را همراه خود به کافی‌شاپ بیاورند. علاوه بر این، استارباکس نی‌های چند بار مصرف را نیز در کافی‌شاپ‌های خود به فروش می‌رساند تا به هدفش یعنی صفر شدن میزان فروش نی‌های پلاستیکی برسد.

 

۸. بیش از ۸۷ هزار ترکیب مختلف نوشیدنی توسط استارباکس عرضه می‌شود!

این به آن معناست که شما می‌توانید در هر ماه، ۱۹ لیوان نوشیدنی متفاوت را که توسط استارباکس تهیه شده امتحان کنید!

 

۹. استارباکس هر سال از ۴ میلیارد لیوان برای عرضه محصولاتش استفاده می‌کند!

برآورد می‌شود که کافی‌شاپ‌های استارباکس برای عرضه محصولات مختلف به مشتریانشان در مجموع از ۴ میلیارد لیوان استفاده می‌کنند. با کنار قرار دادن این تعداد لیوان می‌توان سازه‌ای با طول ۳۵ برابر دیوار چین ساخت!

 

۱۰. استارباکس به مشتریانی که از لیوان چند بار مصرف استفاده کنند، پاداش می‌دهد!

شما می‌توانید با تهیه لیوان چند بار مصرف از کافی‌شاپ‌های استارباکس و تحویل آن به کیوسک‌های مخصوص، مبلغی را به عنوان اعتبار دریافت کنید. همچنین در صورت عدم نیاز به این لیوان‌ها، آن‌ها را درب منزل از شما تحویل گرفته و پس از شستشو و استریل شدن به چرخه استفاده باز می‌گردانند. استارباکس قصد دارد تا با این کار مشتریان را به عدم استفاده از لیوان‌های یک بار مصرف و تولید زباله کمتر تشویق کند.

 

کلام پایانی – خرید کاغذ استروک با طرح استارباکس

 

کاغذ استروک، همان بخشی از کاغذ لیوان‌های یک بار مصرف است که دورتادور لیوان کشیده می‌شود. این کاغذها را می‌توان در ابعاد و طرح‌های مختلف تهیه کرد. از آنجایی که استارباکس یک برند مشهور است، تهیه استروک لیوان کاغذی با طرح لوگوی استارباکس، می‌تواند به دیده شدن محصولات شما کمک کند.

بایدا با تولید کاغذ استروک لیوان‌های یکبار مصرف به شیوه‌های نوین، توانسته محصولاتی با قابلیت بازیافت مجدد و تجزیه‌پذیر در طبیعت تولید کند. می‌توانید قیمت کاغذ لیوان کاغذی را در بایدا مشاهده و کاغذ استروک مورد نیاز خود را خریداری کنید.

منبع: وبلاگ بایدا


نوشیدنی های دوست داشتنی بر پایه قهوه که کافی است، یکبار امتحان کنید

قهوه شاید محبوب ترین نوشیدنی گرمی که در جهان وجود دارد و بسیاری از مردم در طول روز از این نوع نوشیدنی استفاده می کنند.شاید  وقتی برای اولین بار در جهان از قهوه استفاده کردند  و طعم و مزه آن را خوششان آمد هیچ کس فکر نمی کرد که این نوشیدنی بسیار محبوب می شود.این نوشیدنی حتی در رایران هم بسیار محبوب بوده است و شاهان  صفوی هم از قهوه هم استفاده می کردند. در دوران قاجار هم محبوبیت این نوع نوشیدنی هم بسیار بالا بود و حتی از قهوه برای حذف کردن رقبا استفاده می کردند که معروف بود به قهوه قجری.در این سال ها هم بسیاری از مردم در دنیا به قهوه خوردن روی آورده اند که بسیار جالب است . در کل خوردن قهوه بسیار می تواند آدم را با نشاط سازد و کار ها به بهترین نحو ممکن در طول روز انجام بدهد و بسیار کار ها را به خوبی انجام دهند.

پودر قهوه زمانی که تحت فشار قرار گیرد، قابلیت های فراوانی پیدا می کند که با اندکی تغییر در تعداد شات، مدت زمان دم کشیدن، اضافه کردن آب، خامه یا پودر شکلات، طعم و مزه ای متفاوت پیدا می کند که به عنوان بخش شادی آور برنامه روزانه افراد بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد.

نوشیدنی هایی که بر پایه قهوه هستند، معمولا از گستردگی فراوانی برخوردارند که در کافه ها تحت عناوین مختلف سرو  می شوند. در اینجا ما به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:

1.اسپرسو ( Espresso)

ساده ترین نوشیدنی بر پایه قهوه که از یک شات یا همان 28 گرم قهوه ریز آسیاب شده تشکیل می شود و سریع ترین قهوه ای است که به روش دم کردن به دست می آید. Short Black یا همان اسپرسو در ساده ترین حالت شامل یک شات اسپرسو در یک فنجان اسپرسو داغ می باشد.

 

2.دابل اسپرسو ( Doppio )

اگر برای شروع روزتان نیاز به تقویت و انرژی بیشتری دارید، قهوه دابل اسپرسو یا Doppio که از مقدار بیشتری پودر قهوه درست می شود، بهترین گزینه ممکن خواهد بود. این نوشیدنی از دو شات اسپرسو در یک فنجان تهیه می شود.

 

3.اسپرسو ماکیاتو  ( Espresso Macchiato )

این نوشیدنی که بسیار شبیه به یک شات اسپرسو می باشد؛ معمولا به دو شکل سرو می گردد:

 

· ماکیاتوی کوتاه ( Short Macchiato  )

ماکیاتوی کوتاه همان اسپرسوی معمولی است که مقداری شیر بخار داده شده به حالت کف بر روی آن قرار می گیرد تا طعم تند اسپرسو را بگیرد. تنها نکته مهم در تهیه ماکیاتوی کوتاه رعایت قانون یک سوم هاست. قانون یک سوم یعنی تشکیل سه سطح با سه رنگ مختلف. سطح زیرین اسپرسو، سطح میانی ترکیب اسپرسو و شیر، سطح بالایی شیر بخار داده شده

 

· ماکیاتوی بلند ( Long Macchiato  )

ماکیاتوی کوتاه با اسپرسوی دابل شات، ماکیاتوی بلند است. در این دستور علاوه بر رعایت قاعده یک سوم ها، نکته مهم قرار دادن کف و شیر روی اسپرسو و سپس برگرداندن فنجان یا لیوان در جهت عقربه های ساعت است. تکرار این عمل باعث ترکیب خوب شیر و اسپرسو می شود.

 

4.آمریکانو ( Americano )

ترکیب آب داغ و یک شات اسپرسوی گرفته شده روی آب داغ، نوشیدنی خوشمزه آمریکانو یا Long Black  را می سازد. البته در صورت تمایل امکان اضافه کردن شیر یا جایگزین های شیر به این نوشیدنی هم وجود دارد، ولی رسپی اصلی این نوشیدنی غلیظ همان ترکیب آب داغ و اسپرسو می باشد.

 

5. لانگو ( Lungo )

لانگو یک کلمه ایتالیایی به معنی طولانی است که ظاهری شبیه به آمریکانو دارد ولی با طعمی کاملا متفاوت. در این نوشیدنی آب بیشتری مصرف می شود که طعم ملایمتری نسبت به اسپرسو به آن می بخشد؛ ولی چون زمان عصاره گیری در این نوع قهوه طولانی تر از آمریکانو می باشد، کمی تلخ تر بوده که شاید همین موضوع نیز باعث شده تا این نوشیدنی کم طرفدار باشد.

 

6.کافه لاته  (  Caffe Latte )

این نوشیدنی پرطرفدار که طعم شیرین تری نسبت به اسپرسو دارد، به اختصار لاته گفته می شود که به اسپرسو شیر بخار دیده و فوم شیر اضافه می شود. این نوشیدنی کلاسیک یکی از محبوب ترین نوشیدنی های اسپرسو به شمار می آید که منشا ایتالیایی داشته و ایتالیایی ها از آن فقط برای صبحانه استفاده می کنند.

 

7.پیکو لاته ( PiccolO Latte )

پیکو لاته یک شات ریسترتو از اسپرسو است که روی آن شیر گرم قرار دارد. این نوشیدنی که در ایتالیایی به معنای لاته کوچک است در فنجان اسپرسو سرو می گردد و برای آن دسته از افرادی که از نوشیدن مکرر نوشیدنی های کافئین دار لذت می برند، بسیار مناسب می باشد.

 

8.لاته ماکیاتو ( Latte Macchiato )

این نوشیدنی که در نتیجه تغییر در نسخه اسپرسو بدست می آید؛ شامل یک سوم تا نصف فنجان شیر بخار داده شده و یک شات اسپرسو می باشد. به عبارتی دیگر لاته ماکیاتو یک فنجان قهوه بزرگ سرد یا داغ می باشد.

 

9.کاپوچینو   ( Cappuccino )

قهوه کاپوچینو که بسیار شبیه لاته است کف بیشتری دارد و بر روی آن کف شکلات پودر شده ریخته می شود. البته نکته مهم در سرو کاپوچینو، سرو آن در فنجان سرامیکی می باشد.

 

10.موکا ( Mocha )

ترکیبی از کاپوچینو و هات چاکلت، نوشیدنی خوشمزه موکا را می سازد که برای تهیه آن پودر شکلات را با یک شات اسپرسو ترکیب کرده و به آن شیر بخار داده شده و کف اضافه می کنند. البته اگر تمایل داشته باشید می توانید روی موکای شیرینتان را با خامه فرم گرفته شده؛ تزئین کنید و به عنوان یک دسر برای بعد از غذا استفاده نمایید.

 

11.فلت وایت ( FlaT White )

این نوشیدنی نیوزیلندی بسیار شبیه کاپوچینو می باشد، با این تفاوت که روی این نوشیدنی کف یا شکلات قرار نمی گیرد. برای تهیه این نوشیذنی یک شات قهوه اسپرسو را در فنجان بریزید و به آن شیر بخار دیده؛ بدون فوم شیر اضافه کنید.

 

12.پیکولو لاته  ( Piccolo Latte  )

پیکولو لاته همان قهوه لاته در فنجان اسپرسو می باشد که دو روش برای تهیه آن وجود دارد: یکی با یک شات اسپرسو و دیگری با یک شات ریسترتو.

 

13.ریسترتو   ( Ristretto  )

برای درست کردن ریسترتو یک شات اسپرسوی استاندارد را با نصف آبی که به طور معمول برای درست کردن اسپرسو استفاده می شود، ترکیب کرده و قبل از زرد شدن اسپرسو در حالی که غلظت متوسط پیدا کرده است؛ دستگاه را متوقف کنید. نتیجه کار یک قهوه غلیظ و تیره و البته خوشمزه خواهد بود. در کافی شاپ ها معمولا ریسترتو را با یک لیوان آب سرو می کنند که می توانید بین جرعه ها بنوشید.

 

14.کورتادو (  Cortado )

این نوشیدنی که منشا اسپانیایی دارد اساسا بر روی قهوه و شیر می باشد. در این نوشیدنی مقادیر مساوی اسپرسو و شیر بخار پز با هم ترکیب می شوند و طعم و بافتی متفاوت را ارائه می کنند. در کورتادو شیر بخار داده می شود ولی کفی یا کف دار نیست، به همین خاطر این نوشیدنی ظاهری براق با بافتی صاف دارد.

 

15.آفوگاتو ( Affogatto )

آفوگاتو در اصل یک دسر تابستانی پرطرفدار بر پایه قهوه می باشد که بسیار پرطرفدار و هیجان انگیز می باشد. در این دسر یک اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی را درون یک فنجان حاوی یک یا دو شات اسپرسو قرار یم دهند.

البته علاوه بر نوشیدنی های ذکر شده، نوشیدنی های زیادی هستند که از ترکیب شات های مختلف اسپرسو با قهوه دمی تهیه می شوند مانند اسپرسوی چشم قرمز، اسپرسوی چشم سیاه، اسپرسوی چشم تنبل، قهوه بلک تای، گالائو و … .

امروزه به لطف پیشرفت فناوری و تولید لیوان های کاغذی با کیفیت می توان این نوشیدنی های هیجان انگیز را در هر کجا که دوست داشتید سفارش دهید و به صورت داغ و خوشمزه تحویل بگیرید. زیرا این لیوان های کاغذی به صورت دو جداره تهیه می شوند و ضمن این که دست را نمی سوزانند، می توانند تا مدت زمان قابل توجهی نوشیدنی سرو شده را نیز گرم نگه دارند. البته از نظر سلامت هم دغدغه ای نداشته باشید و سرو نوشیدنی های گرم در این لیوان کاغذی یکبار مصرف نه تنها برای سلامتی شما ضرری نخواهد داشت بلکه به علت قابلیت بازیافتی، هیچ آسیبی به محیط زیست هم وارد نمی کند.

منبع:وبلاگ بایدا